Skip til indhold

DE NUMMER 1 IN DIAMOND PAINTINGS

  100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
  DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

  Diamantmaleri forklaret

  Forklaret diamantmaleri 

  Diamantmaling er hobbyen i 2021!

  Denne vidunderlige måde at slappe af er et sjovt tidsfordriv for unge og gamle. Måske har du hørt om det, eller du vil gerne selv starte med Diamantmaling. I denne e-bog vil du læse alt, hvad du behøver at vide om denne sjove hobby. Hvad det præcist er, og hvordan man bedst kommer videre. Vi giver dig selvfølgelig også en række nyttige tips & tricks, der gør Diamantmaling endnu sjovere og nemmere. Med denne Diamond Painting e-bog kan du skabe et smukt kunstværk til væggen på et øjeblik.

  Hvad er diamantmaleri?

  Simpelthen forklaret består diamantmaling i at indsætte farvede sten efter et bestemt mønster. Hver sten har sit eget nummer. Dette nummer kan også findes på det medfølgende lærred. Som det var, kan du lidt sammenligne teknikken, der blev brugt i diamantmaleri, med det populære "maleri efter tal" på det tidspunkt. Hvert diamantmaleri har sine egne unikke sten i forskellige farver. Farvningen af ​​diamanterne sker via DMC farvekort. Denne tabel indeholder farver, der også bruges til for eksempel broderitråde. Dette sikrer, at stenene er farveægte og aldrig adskiller sig fra hinanden farvemæssigt.

  Indholdet af en diamantmalerpakke 

  Selvfølgelig har du brug for mere end bare farvede sten til diamantmaling. Et komplet diamantmaleri-sæt består normalt af en række genstande. Disse genstande gør arbejdet med dit diamantmaleri meget nemmere. En Diamond Painting-pakke består normalt af disse elementer:

  • Lærredslærred med mønster: dette er lærredet, som du vil lave dit diamantmaleri på. Lærredet er mønstret med symboler og tal. Disse svarer til de sten, du har modtaget.
  • Sten: disse er de diamanter, som du vil klistre på lærredet. Stenene kan være runde eller firkantede og har alle deres egen unikke farve og kode.
  • Diamond Painting Pen: Med pennen kan du nemt fjerne stenene fra shakeren. Nogle kuglepenne har en bredere overflade på bagsiden, som du kan stikke flere sten med på samme tid. For eksempel hvis du skal dække et stort område i én farve.
  • Pincet: Pincet er vigtig i diamantmaling. Du kan samle stenene op med den, men også sætte dem i den rigtige position, hvis det er nødvendigt. Du kan også bruge pincetten til forsigtigt at fjerne stenene fra lærredet.
  • Rystebakke: Ved at bruge rystebakken kan du nemt samle diamantmalerstenene op med pennen. Hvis du vil opbevare dem igen senere, kan du nemt ryste dem tilbage i posen eller opbevaringsboksen via den smalle hældetud.
  • Voks: Med Diamond Painting voks sikrer du, at stenene klæber godt til pennen. Så du kan nemt tage dem op fra rystebakken. Så dyp først din kuglepen i voksen, inden du tager en sten op.

  Et praktisk værktøj at bestille med Diamantmaleriet er en sorteringsbakke. Dette giver dig mulighed for at sortere stenene efter farve, hvilket gør det hurtigere og nemmere at arbejde på dit kunstværk. Hvide klistermærker anbefales også at bestille. Hermed kan du straks give den pose, som du opbevarer de sorterede sten i, den rigtige farvekode.

  Hvordan fungerer diamantmaling?

  Når du har bestilt og modtaget dit Diamantmaleri, vil du naturligvis gerne i gang med din nye hobby hurtigst muligt. Ikke desto mindre er god forberedelse af stor betydning. På denne måde kan du trods alt arbejde uforstyrret på dit Diamantmaleri, og du kan være sikker på, at du følger den rigtige rækkefølge.

  Trin-for-trin-plan Diamantmaling

  • TRIN 1: Når du har afgivet en ordre online, kan du snart forvente dit diamantmaleri derhjemme. Åbn kassen forsigtigt. Brug aldrig skarpe genstande såsom en saks eller en kniv. Dette kan beskadige lærredet eller de poser, som stenene er pakket i. Læg derefter alle delene fra kassen på bordet.
  • TRIN 2: Tjek, om indholdet af kassen er korrekt. I de fleste tilfælde indeholder en komplet diamantmalingspakke et lærred med mønster, pincet, kuglepen, voks, sten og en shaker. Hvis alt er korrekt, kan du begynde at sortere stenene. Den bedste måde at gøre dette på er med en sorteringsbakke. Du sorterer farverne i de separate kasser i sorteringsspanden. Du kan også bruge f.eks. en æggekarton.
  • TRIN 3: Fold et lille stykke af den beskyttende folie op, der sidder fast på lærredet. Det er klogt at begynde at lime i et øverste hjørne. På denne måde kommer de klistrede sten ikke i vejen, og du kan lade resten af ​​folien blive siddende til beskyttelse. Find de rigtige farvesten med den farvekode, du ser på lærredet.
  • TRIN 4: Ryst nogle af de sten, du skal bruge, ind i shakeren. Fjern beskyttelsesfilmen fra den medfølgende voks. Tag Diamond Painting-pennen og tryk den forsigtigt ind i voksen. Tag derefter forsigtigt en småsten op, indtil den klæber til pennen, og sæt den fast på lærredet.

  Tips & tricks hos Diamond Painting

  I denne Diamond Painting e-bog giver vi dig også en række nyttige tips og tricks. På denne måde ved du med sikkerhed, at du snart vil kunne nyde et smukt slutresultat.

  • Begynd altid i øverste venstre eller højre hjørne med at lime stenene. Dette forhindrer, at sten klæber til din arm, mens du arbejder.
  • Vent med at trykke hårdt på stenene, indtil du er sikker på, at den er på det rigtige sted. Du kan nemt sætte stenene i den rigtige position med Diamond Painting pincet.
  • Er stenen ikke helt rigtig? Vend derefter forsigtigt stenen op til siden. Det gør du med pincet. Du kan nemt lave en rettelse.
  • Fold forsigtigt lærredets beskyttende film over eller klip et hjørne ud. Dette holder resten af ​​lærredet klistret og beskytter mod støv og snavs.
  • Du kan nemt arbejde på dit Diamantmaleri med en sorteringsboks. Du kan ikke kun sortere stenene efter farve, men også opbevare dem på en sikker måde.
  • Lad et sammenrullet lærred "ude" under en tung genstand. En stak magasiner eller en madras retter lærredet op, så det er nemmere at klæbe.
  • Brug den brede ende af Diamond Painting-pennen til at dække store stykker i én farve.
  • Placer et håndklæde over diamantmaleriet, når det er helt færdigt. Rul derefter forsigtigt over det med en speciel diamantmalerulle. En kagerulle sikrer også, at stenene forbliver solidt på plads overalt.

  Dimension og kategorier af diamantmaleri

  Diamantmaling har mange forskellige kategorier. Netop derfor er denne sjove hobby så populær blandt mange mennesker. Nogle eksempler på disse forskellige kategorier, som du kan vælge fra, er:

  • dyr
  • landskaber
  • stilleben
  • fantasi
  • blomster
  • biler
  • kærlighed og romantik
  • dit eget billede

  Derudover kan du nu også få lavet et Diamantmaleri ud fra dit eget foto.Det eneste du skal gøre er at uploade et foto i høj opløsning. Dit billede konverteres derefter til et mønster, der printes på lærred. Du modtager selvfølgelig også de nødvendige sten i de rigtige farver.

  Et diamantmaleri fås i forskellige størrelser. Hvis du lige er startet med denne sjove hobby, foretrækker du måske en mindre. Er du mere avanceret eller kan du bruge tid nok på diamantmaling? Så er det selvfølgelig rart at vælge et større lærred. Eksempler på formater, du kan vælge imellem, er: 

  • 30 x 30 til 40 x 60 cm
  • 50 x 50 til 60 x 100 cm
  • 70 x 70 til 70 x 100 cm

  Ofte stillede spørgsmål om diamantmaling

  • Kan jeg indramme mit diamantmaleri? Ja, det kan du. Lærredet, som du har lavet dit Diamantmaleri på, er meget velegnet til indramning. Det er også grunden til, at du finder en hvid overflade på hver side. Du kan lave din egen ramme af træ, men du kan også vælge en færdig ramme til dit Diamantmaleri. Glaspladen beskytter billedet mod fugt og snavs.
  • Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mangler sten? I princippet kommer ethvert diamantmaleri med nok sten. Det kan dog ske, at du mangler sten. Så kontakt os. Så sender vi dem blot til dig gratis!
  • Stenene klæber ikke til Diamond Painting-pennen. Hvad sker der? Hvis stenene ikke klæber, kan det være, at du bruger for lidt voks. Det er også muligt, at pennens åbning er fuld af voks. Fjern dette med en nål eller den medfølgende pincet.
  • Kan jeg forsyne mit diamantmaleri med et lag lak? Ja, det er muligt. Hvis du ikke ønsker at indramme dit Diamantmaleri, kan du også forsyne stenene med et lag lak for at beskytte dem. Brug altid en klar højglans lak eller lak. På denne måde bevarer stenene deres glans og glans.

  Endelig

  Med denne Diamond Painting e-bog kan du være sikker på, at du ikke springer nogle vigtige trin over i at skabe dit eget kunstværk. Du ved, hvordan du bedst starter, hvilken rækkefølge du skal følge, og hvilke værktøjer du skal bruge. Med de praktiske tips og tricks i denne e-bog vil diamantmaling helt sikkert blive din hobby i år 2021. God fornøjelse!

   

  .

  Gratis Verzending

  Op alle bestellingen in Nederland en België

  Niet tevreden garantie

  Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

  Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

  Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

  100% veilig betalen

  Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna