Skip til indhold

DE NUMMER 1 IN DIAMOND PAINTINGS

  100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
  DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

  Tips fra vores kunder!

  5 DIAMANTMALERINGSTIPS FRA VORES KUNDER

  Når du begynder at male diamanter, kan det tage et stykke tid at finde det, der fungerer bedst for dig. Starter du i toppen eller foretrækker du bunden? Bruger du en almindelig pen eller en ergonomisk? Og så videre. Alle har deres egen måde at male diamanter på. Disse tips fra vores kunder vil gøre diamantmaling endnu sjovere for dig!

  1. Flad dit lærred ud

  Det kan være svært at udflade dit diamantmalerlærred, hvis du har købt et diamantmalesæt af dårlig kvalitet. Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om her hos Happy Painting. Du kan nemt flade vores førsteklasses kvalitetslærreder. Du ruller lærredet ud på en flad overflade og glatter det ud med en lineal eller en diamantmalerulle. På den måde gør du ikke kun lærredet flot og fladt og glat, men du slipper også for eventuelle luftbobler.

  2. Smuk finish

  Alle diamantmalerilærreder er lavet af 100% stof. Med tiden kan små tråde nogle gange stikke ud på siderne. Bare rolig, dette har intet med kvaliteten at gøre, men på grund af vævningen kan dette nogle gange ske. Det løser du nemt ved at blande lidt vand og skolelim (1:1) og smøre kanterne let med det. Hvad er en endnu bedre og smukkere løsning: indram dit diamantmaleri med en magnetisk ramme.

  3. Dæk altid dit maleri

  At færdiggøre et diamantmaleri kan tage dage, uger og nogle gange endda måneder, afhængigt af din hastighed og størrelsen på diamantmaleriet. Det er derfor muligt, at støv og for eksempel kæledyrshår klæber til det selvklæbende lærred med tiden. Det vil du gerne undgå, så glem ikke altid at sætte den gennemsigtige folie tilbage på maleriet, når du er klar til den dag. Så dæk altid dit maleri efter en dag med maling!

  4. Ergonomisk diamantmaling pen

  Alle Happy Painting diamantmalerier kommer med et ergonomisk blødt pennegreb. Du kan nemt skubbe grebet over på standardmalerpennen, men det kan skifte lidt, mens du maler. Så et tip fra vores kunder: brug lidt superlim, så bliver grebet altid på plads. Hvis du stadig har problemer med fingrene på trods af det bløde pengreb, kan du også vælge en ergonomisk diamantmaleri pen. Denne ligger meget fint i hånden og er perfekt til timevis af malersjov!

  5. Den perfekte opsætning

  Hvis du arbejder i firkanter kan du have brug for mange forskellige farvede sten. Hvis du kun bruger én shaker, skal du tømme skålen, hver gang du skal bruge en anden farve. Et godt tip er at købe flere shakers, så du har forskellige farver ved hånden. En tilbehørsmåtte er løsningen! Denne måtte indeholder fire shakers, flere små potter til sten og plads til malepenne. På denne måde har du alt lige ved hånden, og den skridsikre måtte sikrer, at du (eller din kat) ikke ved et uheld skubber stenene fra bordet.

  ANVEND DISSE RÅD DIREKTE

  Giver disse tips dig lyst til at komme i gang med et nyt diamantmalerprojekt? Så er det tid til at bestille dit næste maleri. Se alle vores kollektioner og vælg dit yndlingsbillede. Vil du hellere gå efter et personligt maleri? Vælg derefter et dit eget foto diamantmaleri. 

  Gratis Verzending

  Op alle bestellingen in Nederland en België

  Niet tevreden garantie

  Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

  Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

  Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

  100% veilig betalen

  Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna