Skip til indhold

DE NUMMER 1 IN DIAMOND PAINTINGS

  100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
  DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

  Indføre!

  Vores historie

  Velkommen til Happy Painting! Et sted, hvor vi minder folk om, hvor vigtigt det er at nyde de små ting og skabe sin egen lykke i dagligdagen.

  Vi er glade for at kunne fortælle dig mere om Happy Painting, vores vision og om alle vores unikke produkter, som vi allerede har gjort mere end 300.000 kunder glade for.

  Det hele startede i 2017, da vi første gang kom i kontakt med Diamond Painting på en hobbymesse i Holland. Efter en kort snak med udstilleren, der fortalte os om denne fascinerende hobby, besluttede vi at give det en chance og skabe vores eget diamantmesterværk. Vi fandt det så afslappende og sjovt at gøre! Diamantmaleri er som et puslespil uden den tænkende del; det giver dig mulighed for at slappe helt af og slappe af, ligesom du ville gøre under din ferie.

  Vi nød vores diamantmaleroplevelse på messen så meget, at vi besluttede at købe et par diamantmalerier og lave dem derhjemme. Efter vores første kunstværk var færdigt, fulgte mange flere efter. Vi bemærkede også, at vores venner og familie blev mere og mere interesserede i vores nye hobby. Alle der startede Diamond Painting oplevede det samme, Diamond Painting slappede af og gav alle en følelse af tilfredshed.

  Dette er det øjeblik, vi indså: vi ønsker alle denne store (og vanedannende!) hobby, og vi ønsker at introducere diamantmalerier til så mange mennesker som muligt.

  Ikke før sagt end gjort. En måned senere samlede vi adskillige diamantmalerier fra forskellige butikker. Vi ledte efter interessante og unikke billeder og produkter af høj kvalitet, desværre var dette ikke en nem opgave. Kvaliteten af ​​de fleste diamantmalerier var langt fra perfekt, og det gjorde vores søgning vanskelig. Vi fandt ikke det, vi ledte efter, men ville heller ikke give op!

  Vi besluttede at tage sagen i egen hånd. Dette var den ydmyge begyndelse på vores webshop Diamond Painting Wereld (slut 2018). Vi startede som en lille netbutik hjemmefra. Vi brugte timer, dage, nætter på at lære, hvordan man bygger en online butik, hvordan man yder den bedste kundeservice, og hvad den bedste kvalitet diamantmaleri er. Vejen fra idé til vores første køb af diamantmaleri tog os omkring 3 måneder.

  De første måneder var en rigtig rutsjebanetur, men vi lærte meget og var meget motiverede til at fortsætte. Da de første ordrer kom ind, var vi over månen! Hvor er det dejligt, at vi nu kunne introducere andre til denne fantastiske hobby!

  I løbet af årene er vi vokset til den største webshop for diamantmaling i Holland og Belgien. Efter en masse research og mange forskellige leverandører, kan du nu komme til Happy Painting for diamantmalerier af højeste kvalitet. Og ja: det er vi meget stolte af!

  Men vores historie slutter ikke her...

  At vokse til den største diamantmaleri-webshop i Holland og Belgien var ikke uden kamp. En ting lod os ikke gå, og det var kvaliteten af ​​diamantmalerierne. Vi var overbeviste om, at dette kunne og skulle gøres endnu bedre. Vi fortsatte vores søgen efter den perfekte leverandør, besøgte utallige diamantmalingsleverandører, og en dag kom vi i kontakt med en diamantmalerleverandør, som lovede os dette... Vi besøgte fabrikken flere gange, malerier, sten, produkter testet og har været arbejdet sammen siden den dag!

  Det følgende år, 2019, gik det godt for os, og vi kunne ikke være mere begejstrede for den retning, vores virksomhed var på vej.Vores mission om at gøre så mange mennesker som muligt glade for Diamond Paintings tog endelig form! I øjeblikket havde vi mere end 100.000 tilfredse kunder, og antallet blev ved med at vokse. Mange mennesker blev introduceret til diamantmaleri for første gang gennem vores hjemmeside. Vores kunder blev ved med at vende tilbage og fortalte også deres venner og familie om Happy Painting!

  Efter et stykke tid besluttede vi, at vi ikke ville begrænse os til Holland. I 2020 åbnede vi en tysk webshop, så vi også kunne introducere vores østlige naboer til denne store hobby. Vi bragte derefter et tysk hold med om bord for at sikre, at vores internationale ekspansion ville blive en succes, og det var det!

  I 2020 arbejdede vi også på en endnu bedre kundeoplevelse. Vi introducerede vores Happy Customers Values: vores kunder har livstidsgaranti på vores diamantmalerier!

  Ikke meget senere lancerede vi Happy Painting Store, dette er vores internationale webshop , der sender pakker til hele verden. Uanset hvor du er eller bor, kan alle nu nyde denne fantastiske hobby og diamantmalerier af den bedste kvalitet.

  Vores vision er at blive det Bedste Diamantmaleri-brand i verden. Vi tror på, at alt er muligt med hårdt arbejde og beslutsomhed. Hvis vi skulle opsummere vores virksomhed i én sætning, ville vi sige: Vi vil gerne give folk en grund til at smile!

  Kom med på vores spændende rejse og se selv, hvorfor så mange mennesker bliver afhængige (på en positiv måde) af diamantmaleri.

  Glædeligt maleri!

  Har du spørgsmål om vores produkter? Send os en besked på Facebook eller send os en e-mail på klantenservice@happypainting.nl

  .

  Gratis Verzending

  Op alle bestellingen in Nederland en België

  Niet tevreden garantie

  Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

  Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

  Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

  100% veilig betalen

  Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna